خانه / اخبار کوتاه / سخنان استاد قادری در حضور وزیر آموزش و پرورش در تالار وحدت لار

جلسه حل بحران سیل با حضور معتمدین و مقسم داران فداغی

جلسه حل بحران سیل با حضور اعضای شورای اسلامی و مهندس نریمانی دهیار فداغ و معتمدین و مقسم داران، در محل شورای اسلامی برگزار شد.
مهندس نریمانی دهیار فداغ در رابطه با جلسه حل بحران گفت: جلسه بسیار خوبی بود که با استقبال خوب هم روبرو شد.
در این جلسه معتمدین و مقسم داران نظرات خود را برای مهار بحران ارائه نمودند و در پایان دو راهکار مهم ارائه شد
اول راهکار بلند مدت که با پیگیری شورای اسلامی و دهیاری و با مکاتبات متعدد اداری در خصوص انحراف شاخه های جریان سیل از مبدا میسر خواهد شد
برای تحقق این مهم باید از افراد دارای تخصص کمک بگیریم چون در تخصص من یا امثال من نیست و باید کارشناسان هیدرولوژی و متخصصین زمین شناسی در این رابطه نظر بدهند.
و اما راه حل کوتاه مدت که عملیات اجرایی آن بعد از بارندگی های اخیر شروع خواهد شد و به تایید معتمدین و مقسم داران رسید باز کردن مقسم هاست با هزینه خودشان و زیر نظر شورای اسلامی و دهیاری
مهندس نریمانی با بیان اینکه اگر بحران سیل اخیر برای فداغ همچون شهرهای مجاور نبوده است این دلیل نمی شود که در آینده شاهد بحران جدی تر نباشیم.
متاسفانه زمانه به گونه ای پیش می رود که احتمال بارانهای سیل آسا به مراتب خطرناکتر در پیش رو داریم و ما باید از الان خود را آماده چنین روزهایی نماییم.
مهندس نریمانی با بیان اینکه ما برای کار آمده ایم گفت: بنده به شخصه از کار کردن و بیل زدن ترسی ندارم.
ترجیح میدهم بجای حرف زدن و هیاهو در فضای مجازی، در صحنه حاضر باشم و کار کنم.
همه ما باید دست در دست هم بگذاریم تا بحرانهارا با سلامت پشت سر بگذاریم تا در آینده شاهد پیامدهای ناگوار همانند شهرهای مجاور در فداغ نباشیم.

درباره‌ی فداغ نيوز

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*


3 + = 10